08-07-07

Even bijbenen...

Even bijbenen....

 

Meeting van Mon te Kessel-Lo:

Hierbij kan ik kort zijn:

Meeting = top * Reeks = top * Tempo = top * Mezelf = Flop.

Tijd= 4.43

fc kessl

(met dank aan B. Heyns voor de foto!)

 

2km te Ninove 28/06/07:

Op dinsdag 28/06/07 heb ik een 2 km gelopen te Ninove. Het was er vrij fris en er was gelukkig ook al minder wind. Na de start liep ik onmiddellijk op kop van de wedstrijd . Achter mij werd er gehaasd door Lynn Vanderstricht voor Ingrid Van Petegem. Dit wist ik echter niet. Ik bleef gewoon mijn tempo lopen tot op 300m van de aankomst en daar ben ik beginnen versnellen naar een niet onaardige tijd van 6.29.27 (nog geen 2 sec boven mijn pr van vorig jaar en dit werd echter gelopen in een ideale wedstrijd)

 

Stratenloop te Lebbeke 02/07/007:

Hier kan ik eveneens iets kort over schrijven:

Weer = superwarm weertje * Afstand = 7 km (ongeveer) * Mezelf = afgestapt na een ronde: steken in de zij, te weinig gegeten en gedronken en dan niet onbelangrijk het begin van een contractuur opgelopen (de kiné stelde dit dezelfde avond vast dus rustig aandoen was de boodschap)

 

FC te Oordegem 07/07/07 (de oh zo mooie datum waarop oh zo vele koppeltje het "ja"- woord aan elkaar gaven):

Eindelijk weer eens tijd om een 1500m te lopen. Het doel was beter te doen dan wat ik dit jaar al had gelopen dus sneller dan 4.40. Hierin ben ik dan ook geslaagd: 4.36.28. Het is al een verbetering, laat ons hopen dat het nu ook mooi blijft verder evolueren.  Ik kan nu wel eens vermelden dat ik  tevreden ben over mijn laatste 300m. Ik heb ze denk ik (op een 1500m) nog nooit zo snel afgehaspelt. Dit is voor mij enkel maar een goed teken.

 

Op naar de volgende.....

Groetjes,

Melissa

20:52 Gepost door Melissa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat met je mooie tijd op de 1500m!
Ik zou zeggen: 'Keep running' zoals je bezig bent!
Dikke zoen xx

Gepost door: Katrien | 09-07-07

De commentaren zijn gesloten.