27-09-07

Turbulent weekje.....

Nu eens wat anders dan vakantie- en atletieknieuws....

Vorige week ben ik op de bijscholing (voor godsdienst: 19/09) te Leuven bestolen geweest. Mijn portefeuille was opeens verdwenen. Natuurlijk is dit niet echt aangenaam als je net op punt staat om een rekening te betalen in het eetcafé. Gelukkig kon ik op enkele collega's rekenen om mijn rekening te vereffenen.

Eénmaal thuis gekomen ben ik onmiddellijk naar de politie te gestapt en om de nodige documenten te bemachtigen voor alles zo snel mogelijk in orde te brengen. Geloof me dit was echter een hele rompslomp hoor!

Toen in dinsdagavod (25/09) thuis kwam vond ik een brief van de politie met de melding dat mijn portefeuille terecht was...! Ik ben natuurlijk onmiddellijk naar daar gereden om hem te gaan ophalen. Het geld was er echter wel uit maar al mijn kaartjes en fotokes waren er nog in....gelukkig maar.

Nu dit was opgelost kon het volgende beginnen.....

Dinsdagnamiddag (25/09) ondervond ik tijdens het lesgeven hevige pijn aan mijn rechterarm. Toen ik thuiskwam (voor ik naar de politie reed) keek ik in de spiegel merkte ik een een dikke blauw- rode lijn aan op mijn bovenarm. Ik verwittigde mijn ouders en die zeiden dat ik het best naar de dokter kon gaan. Nadat ik bij de politiewas geweest vertrok ik naar de dokter. Daar aangekomen kreeg ik nog met moeite mijn arm nog omhoog. De dokter stuurde me onmiddellijk naar de spoed... . Jaja je leest het goed de spoed.  Na een tijdje wachten in de spoed mocht ik eindelijk binnen en werd er een infectie van de lymfevaten geconstateerd. Er werd me een baxter aangedaan met een goede dosis antibiothica. Hierna verwittigde de dokter me dat ik naar huis mocht gaan op voorwaarde dat ik mijn temperatuur in het oog hield. Als ik ooit  koorts zou krijgen dan moest ik zowieso een week in het ziekenhuis worden opgenomen.

Gisteren (26/09) ben ik nogmaals op controle geweest in het ziekenhuis en gelukkig was alles in orde. Ik neem nu nog antibiothica en zal dat nog wel eventje zo blijven. Op de spoed hadden ze mij verboden van te lopen en verplicht van veel te rusten. Dus ik zal het nu allemaal wat kalmeraan moeten doen.

Dankzij mijn leuke arm  ben ik nu enkele dagen (2 + morgen!) niet mogen gaan werken en kon ik alles eens op punt brengen in mijn blogje.

Groetjes,

Melissa

09:49 Gepost door Melissa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.