27-09-07

Wedstrijden

Ondertussen zijn we al gestart met de opbouw voor het winterseizoen (enkel de basis, de welbefaamde duurloopkes). Ik mocht dan ook al een paar wedstrijden lopen.

De eerste wedstrijd was er eentje van het Brabant Wallon circuit te Hastuche (of zoiets). Een wedstrijd over 13.5 km die ik in 57" en nog wat honderste tot een einde bracht. Ik ben er zeker en vast niet rap gestart want het leek me vrij lang en het parcour was ook vrij zwaar. Met een mooie derde plaats kon ik vervolgens tevreden naar huis.

Een mooie foto van daar:

wedstrijd Gastuche

Vorige week (22/09) mocht ik in Ternat deelnemen aan een aflossingswedstrijd (3 X 7km). Samen met Romina en Sara brachten we dit tot een goed einde en eindigden we als eerste vrouwenteam en vierde in het totaal van de aflossingsteams.

Ik mocht er starten in de massa en deed ongeveer een goeie 27min en beetje over de 7 km. Niet mis maar spijtig genoeg net 30sec achter mijn broer die volgens mij een mooie topdag kende. Ik beken dat hij de beter was maar be wared...I will be back! De revange komt nog wel Hendriksken!

Dank u aan Romina en Sara die mee wouden afzien voor het mooie resultaat!!!

Groetjes,

Melissa

09:24 Gepost door Melissa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.