14-01-08

Enkele wedstrijden later...

Bij deze eindelijk de verslagen van de vorige wedstrijden:

Ertvelde 30/12:

Voor het eerst ben ik eens gaan meelopen in Ertvelde. Het parcours was er zeer afwisselend, vrij snel maar ook zwaar.

Tijdens deze week hadden we goed doorgetraind en niet afgebouwd voor deze wedstrijd. Het was eigenlijk ook geen wonder dat ik met niet zo'n fris gevoel aan de start stond. We gingen er toch maar het beste van maken voor de laatste wedstrijd van het jaar 2007!

Ik eindigde als 8ste seniore en 11e in het totaal. Geen onaardig resultaat als je naar de kleppers kijkt die voor mij eindigden!

Grimbergen 06/01:

Nieuw jaar ...nieuwe start! Al iets meer uitgerust stond ik aan de start in Grimbergen. Ik had er dan ook wel veel zin in!

Aan de start stonden we met heel veel volk en de startlijn was echter niet zo breed. Ik vertrok zeer slecht en was aangewezen op inhalen. Met het ingaan van de eerste grote ronde had ik al enkele plaatsen goed gemaakt maar de kleppers waren wel al gaan lopen.

Ik kon deze wedstrijd goed uitlopen en kwam uit op een 7e plaats. Net als de vorige wedstrijd mag ik weer tevreden zijn vermits er niet anders dan grote kleppers voor mij eindigden. 

12e Dirk Martens Corrida 13/01:

Na het crossen was het eens tijd voor een stratenloop. In Aalst mocht ik aan de start gaan tussen de winkelstraten! Het was wel heel gevaarlijk om mij tussen de winkels te laten lopen tijdens de solden. Maar ik heb gelukkig niet zoveel van de solden opgemerkt.

Ik ging van start in de 6km en we waren met vrij veel. Na een snel vertrek hing ik prima vooraan. Christophe liep echter wel al van mij weg mee met de straffe mannen.

Na een 500m had ik al een compaan om mee af te zien. De naam van deze persoon weet ik echter niet vermits er nog geen uitslag is. Ik zal het later wel aanvullen. Heel de wedstrijd hebben we samen afgewerkt. Ik eindigde als 1e vrouw en in de top 20 (= 19e). Volgens mijn chrono zou ik de 6km in ongeveer 21'47" hebben afgewerkt. Chrisse eindigde op een mooie 13e plaats.

Nu gaan we wat verder trainen zodat we goed aan de start komen op het PK. Het zal er wellicht hard aan toe gaan!

Tot dan....

(p.s. Foto's volgen nog!)

Melissa

 

20:17 Gepost door Melissa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat met uw overwinning Proficiat meid met uw overwinning in Aalst, ik stond naast je aan de startlijn ofzo ongeveer en eindigde 4 de in Aalst op de 6km , ben wel geen zo'n topper als jou hoor ik liep er helaas langer over 24.40 duja!Nog veel succes!

Gepost door: Lies | 15-01-08

De commentaren zijn gesloten.