02-03-08

WVK koers te Oordegem

Hallo allemaal,

Vandaag ben ik gaan supporteren voor Christophe en Hendrik. Beiden namen ze deel aan de VWF koers te Oordegem.

Hendrik startte 1 minuut voor Christophe met de C-groep. Christophe nam deel bij de D-groep. Hendrik had vorig jaar al deelgenomen aan de VWF wedstrijden en besloot dit jaar om met een groepje hoger te strijden. Hij startte vrij slecht en reed het grootste deel van de wedstrijd achteraan. Naar het einde toe kwam hij goed opzetten en hij eindigde dan ook op een mooie 21 ste plaats van 86. Een goede eerste wedstrijd.

Christophe nam voor het eerst deel aan een VWF wedstrijd en hij wist dus ook niet goed wat ervan te verwachten (= hij had de nodige stress!). Vanaf het begin reed Christophe goed mee met de groep. Het zag er heel goed uit. Spijtig genoeg kwamen er de 6e ronde (=van de 9) hevige krampen opzetten in de benen. Hij werd genoodzaakt te stoppen. De volgende wedstrijd zal hij zijn revanche kunnen nemen om goed te eindigen!

 Voor de start:

Christophe

chrisse

 

 

 

 

 

 

 

 

Hendrik

hendrik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij deze enkele foto's van de beide "koereurs" in actie:

Hendrik

doortocht

 

 

 

 

 

Christophe

de start

 

 

 

 

Af en toe zal ik wat meer nieuws over hun wedstrijden vermelden. Voor de mensen die meer interesse hebben: Beide heren hebben ook een skyblog en deze heb ik in de links toegevoegd.

Uw reporter ter plaatse:

Melissa

20:53 Gepost door Melissa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.