14-04-08

Druk weekend!

De wedstrijden zijn nog niet in zicht maar de dagen vliegen gelukkig snel voorbij! Het weekend was alvast druk. Er werd veel heen- en weer gelopen. De trainingen beginnen te vlotten maar zijn nog niet top (dat zou immers ook veel te vroeg zijn).

Vrijdag heb ik op school (de tot nu toe jaarlijkse) controle van het Bisdom gekregen voor het vak godsdienst. Alles is prima verlopen en de bezoekjes zouden vanaf volgend jaar stoppen vermits ze gunstig waren. Dit was alvast een goede meevaller!

Vrijdagavond mocht ons Zoë mee op bezoek bij de dierenarts. Haar draadjes werden verwijdert. Deze keer viel ze gelukkig de dierenarts niet aan. Wat een opluchting!(= voor beide partijen uiteraard!)

Zaterdag mocht ik een training op de piste afwerken. Gelukkig kwam ik Kristel tegen zodat ik niet alleen mocht afzien. Met 2 is het veel leuker niet waar Kristel Knipoog

Ons loslopen liep wat langer uit maar dat kon ons uiteraard niet veel schelen! Het was echt is leuk! (= misschien nog eens voor herhaling vatbaar hé!)

Daarna mocht ik me haasten om op tijd in de zaal te Essene te geraken waar onze eerste VO 2 MAX fuif doorging. Het werd een gezellige avond! Ik ben tegen 4 uur in mijn bedje geraakt. 

Enkele uurtjes later werd het opstaan geblazen vermits Christophe met de fiets wou gaan rijden en dit in de voormiddag wou doen ('s middags was er immers de Moto GP op de televisie). Ik ben dan ook maar opgestaan en heb onmiddellijk een duurloop afgewerkt tot bij mijn ouders vermits daar nog één van de beide wagens stond die we 's nachts compleet waren vergeten mee te brengen. (Hierdoor ben ik dan ook niet in Gaasbeek geraakt.)

Toen ik terug thuis was kon ik al beginnen met het eten maken en daarna ben ik gaan rusten.

Het weekend vloog voorbij en ik kijk uiteraard al uit naar het volgende.

Groetjes,

Melissa

15:35 Gepost door Melissa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey Melissa,

Twas idd leuk de zaterdag zowel de training als de fuif. Wat eerst een harde lange training leek, ging ineens vele beter. De fuif was een echte meevaller, leuke muziek, mensen :-) en sfeer. Zeker overdoen !!!

Nog veel succes met je trainingen en dan zullen de resultaten wel volgen.

Vele groetjes Kristel

Gepost door: Kristel | 17-04-08

De commentaren zijn gesloten.