01-05-08

Denderloop te Liederkerke

Hallo allemaal,

Deze morgend heb ik deelgenomen aan de Denderloop te Liederkerke. Ik mocht er een 10km afleggen. Ik ben niet te zot gestart en ben tijdens het einde van de eerste ronde bij mijn trainingsmaatje Sara geraakt. Sara won op de 5km de wedstrijd met een mooie voorsprong (19.56)! Tegen het einde van de 2e ronde kwam Michaël nog tot bij mij. Ik mocht voor hem eindigen in een "sprintje". Hiermee werd ik 9e en 1e vrouw.  Mijn tijd was 39.03. Het gevoel was goed. (= voor mij een mooie training).

De anderen van onze groep eindigden ook op mooie plaatsen: Jonas was 1e op de 10km (32.48), Rudi werd 6e (36.08), Michaël 10e (39.06) Raf eindigde op een mooie plek in de 15km net als onze trainer Rony (die fameus kan afzien en nooit opgeeft!) en Lander!

Mijn nonkel, Den danny, heeft ook een knappe wedstrijd gelopen beter dan  vorige week in Halle. Hij werd vooraan in de eerste 10 gespot (van de 15 km).

Van deze wedstrijd heb ik echter geen foto's, mijn fotograaf was immers gaan losrijden vermits hij morgen een wedstrijd op het programma heeft staan! Morgenmiddag ga ik dus volop supporteren voor Christophe te Moorsel!

Deze middag ben ik in Sint-Pieters-Leeuw gaan supporteren voor mijn broer die bij de elites zonder contract/ -23 een wedstrijd heeft meegereden. Hij werd er 35ste en reed voor de eerste maal in de prijzen (bij deze wedstrijden). Hopelijk gaat het zaterdag nog beter!

Enkele foto's:

hendrik

 

in de regen

21:40 Gepost door Melissa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.