18-05-08

Ode aan Watje!

In memoriam Frans Watje Steenhouwer – erevoorzitter O.E.H.
 

 Onze Watje is niet meer. Hoe onwaarschijnlijk het ook moge zijn. Dinsdagochtend, 13 mei 2008, een paar dagen na zijn geliefde interclubs die hij zo koesterde is hij na een korte maar zeer agressieve ziekte op 83-jarige leeftijd overleden.Toen Watje in de loop van de maand november voor een controle naar het ziekenhuis ging, kon niemand vermoeden, dat we hem zo snel zouden verliezen. 

Watje was ongetwijfeld een inspirerende persoonlijkheid met een tomeloze inzet en gedrevenheid. Niet zeveren, gewoon doen. Hij was een toonbeeld van loyauteit en dialoog voor zijn O.E.H. en dat sierde hem als voorzitter en later als ere-voorzitter. 

Jij liet je, waar je ook kwam, niet onbetuigd. Al de mensen die jij ooit ontmoette deelden met jouw de uitbundige momenten, werkten samen met jou of werden door jou misschien eens in het harnas gejaagd maar altijd met als enige doel: OEH beter maken . Vergeten zullen we jou alleszins nooit. 

Je was in je laatste baanronde ongetwijfeld op zoek naar een verdiende rust.Ze bracht ongeloof, verbijstering, verdriet... in het hart van je Joske, familie en vrienden. 

Beste vriend, het gaat je goed en bedankt voor alles. We zullen je missen.  

Hugo.

Watje we gaan je zeker en vast missen! Je was een steunpilaar en niet enkel tijdens de Interclubwedstrijden! Heel erg bedankt voor alles wat je ooit voor mij hebt gedaan!

Veel moed toegewenst aan de familie!

Melissa

21:46 Gepost door Melissa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.