07-07-08

Bk dag 2

Hallo allemaal,

Gisteren heb ik mogen meellopen in de finale van de 1500m Spijtig genoeg wou niemand er echt een wedstrijd van maken en heb ik de eerste km op kop mogen lopen. Daarna werd er fors versnelt en eindigde ik op een 10e (lees 9e Belgische) plaats. Voor mij was het geen mooie bk wedstrijd! Er werd denk ik nog nooit zo traag gelopen. Achteraf bekeken had ik beter gewoon voluit gegaan van in het begin en wie weet zouden er misschien enkele meer achter me gebleven zijn. Het enige gevoel dat er bij mij nu overblijft is ontgoocheling! Maarja achteraf kan je natuurlijk alles zeggen he.

Nen dikke proficiat aan men trainingsmaatje Lander die zijn 2e bronzen plak van de week (op het bk) nam. Ook mooi gelopen Mariska (en een mooie 5e plek)! Verder ook nog een dikke proficiat aan de moedige Xenia die ook het tempo mocht maken! Chapeau!

 Enkele mooie kiekjes van Robbe Parewijck, waarvoor nen dikke merci!!!

start 1 finalestart finaleop kop lopen ronde 1opkop lopen ronde 11

 

 

 

 

Op naar de volgende wedstrijd!

laatste 500montgoocheldaankomenlachen voor de fotoMelissa

19:28 Gepost door Melissa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo,
Ook op zaterdag heb ik alles alleen moeten doen ;-) Het was dan jammer dat ik in de eerste reeks zat, wardoor je niets mag riskeren. Het zat natuurlijk ferm in mijn beentjes op zondag! Maar ik vind het prachtig dat je toch de eerste km hebt op kop gelopen. En een BK-wedstrijd is mij iets te tactisch. Er wordt toch alleen maar de laatste ronde gelopen!
Liefs Katrijn

Gepost door: Katrijn | 11-07-08

De commentaren zijn gesloten.