09-07-08

Krantenartikel gevonden op www.oeh.be

Van Den Driessche lukt beste jaartijd
Image 

Bij haar derde 1.500m van het seizoen lukte Melissa Van Den Driessche (24) haar beste jaartijd met 4.35.37. De regentes uit Groot-Bijgaarden werd daarmee twaalfde van het topnummer tijdens de 'Meeting voor Mon'.

"Ik begon het zomerseizoen met een 1.500m in het Nederlandse Hulst met 4.36.59 en dat was een opkikker, want ettelijke seconden beter dan vorig jaar. Daarna viel het echter een beetje tegen op het VK in Oordegem, waar ik slechts twaalfde werd in 4.37.38, nadat ik de laatste 300m stilviel", vertelt de atlete van OEH, die in augustus in het huwelijk treedt met clubmakker Christophe Dael.

"Deze keer kon mijn begintijd toch verbeteren, al moest ik het groepje van 4.31 laten gaan. Uiteraard hoop ik alsnog mijn besttijd van 4.31.08 uit 2005 scherper te stellen en liefst de barrière van 4.30 te nemen. Vorig jaar bleef ik steken op 4.33.72. Op training gaat alles prima, nu moet ik het nog in wedstrijd bewijzen."

Bron: Het Laatste Nieuws

21:01 Gepost door Melissa in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

long time no see dag beste Melissa,

Af en toe snor ik eens op internet mensen rond die ik ooit ben tegengekomen, uit het oog verloren ben, maar die ik me nog helder voor de geest kan halen. Toen ik je naam op google intypte, was ik benieuwd naar welke tijden ik zoal te zien zou krijgen. Tof van eens wat foto's te zien, oa van je toffe broer, en je lieve ouders, en natuurlijk de onvermijdelijke nonkel :-). Het gebeurt me niet vaak, googelend, maar nu was ik toch ontroerd, bij het zien van die prachtige trouwfoto's. Heerlijk om je zo happy te zien, aan de zijde van iemand met wie ik vaak samen gelopen heb. Wat een koppel zeg ;-o.
Als je me wil toevoegen op msn, ga dan gerust je gang, stijnvandermeulen@hotmail.com

hartelijke groeten en nog vele gelukkig jaren samen met Christophe!

stijn

Gepost door: Stijn | 09-12-08

Yu ik ben het Omar
van 2BVL
:D

MOOI SITE :D


GROETEN XX

Gepost door: Omar | 12-06-09

De commentaren zijn gesloten.