27-07-08

FC te Oordegem

Hallo allemaal,

Gisterenavond mocht ik van start gaan in de b-reeks van de 1500m te Oordegem. Het enige wat ik wou was een mooie wedstrijd. Op papier zag het er in elk geval prima uit! Het weer was perfect.  Het was wel vrij laat, maar dat zorgde dan wel voor weinig of geen wind.

Ik kon de hele wedstrijd goed meevolgen, en op het einde kon ik ook nog wat spurten. Dit zorgde ervoor dat ik in een tijd van 4.35.22 over de lijn kwam. Mijn beste seizoensprestatie. Dit seizoen mag ik niet meer hopen op meer want ik loop geen 1500m meer. Met de bloedresultaten die ik de laatste week verkregen heb had ik ook niet meer moeten verwachten dit seizoen. Ik ga waarschijnlijk nog een wedstrijd lopen volgendweekend: 800 of 3000 en daarna zit het erop.

Nog een dikke proficiat aan Sara die ook een puike wedstrijd liep en aan Kristel die er echt goed voor ging en net niet onder de 5 minuten kon duiken. Het zal er zeker en vast wel uitkomen Kristel want je liep super!!!

Vele groetjes en geniet allemaal maar van het zalige weertje!

Melissa

14:59 Gepost door Melissa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Terug goe op dreef ! Hey Melissa,

Ja bedankt!
Je liep ook een mooie wedstrijd! Het werd een leuke zaterdagavond. Weer ewa kunnen bijkletsen (zoals alleen vrouwen maar kunnen haha).

Tot de volgend he :-), dan zal het ni in loopuitrusting zijn.

Vele Groetjes Kristel

Gepost door: Kristel | 27-07-08

De commentaren zijn gesloten.