21-09-08

20/09 Tern@

Hallo allemaal,

Gisteren ben ik voor het eerst dit seizoen gaan lopen in Ternat. Ik nam er deel aan de 7km vermits ik nog niet echt veel getraind heb. Met enkele duurloopjes alleen kom je er immers niet hé!

Ik werd er eerste vrouw op de 7km gevolgd door men maatje Kristel Geeroms (die volgens mij een puike wedstrijd heeft gelopen! Niet gelopen maar eerder gevlogen! Echt knap gedaan!) Jonas won bij de heren de 7km voor men oompje Danny. Christophe werd vierde in deze wedstrijd. Christophe slaagde erin om 2min sneller dan vorig jaar te lopen. Ikzelf liep 45sec. sneller. Niet zo slecht gezien de "trainingen" nog moeten beginnen. Op de 14km werd men trainingsmaatje Isabelle 1e vrouw. Men andere trainingsmaatjes liepen een voor een een knappe wedstrijd maar ik weet spijtig genoeg niet alle uitslagen van buiten. Voor de uitslagen bezoek je beter eens: http://www.joggingsternat.be/.

Verder heb ik ook opgemerkt dat Kim Barbé toffe foto's vanop de fiets heeft gemaakt (Terwijl hij zen trainingsmaatje Stijn naar een puike tijd loodste op de 21km). Proficiat aan Stijn om onzen Benjamin zo lang bij te houden! Het is een hele klus hoor! De foto's kan je bekijken op: http://kimbarbe.spaces.live.com/

Op naar de komende week:

1 de trainingen gaan starten

2 onze omheining wordt in het weekend (door ons en onze papa's) geplaatst

3 het behangpapier mag eraan geloven in ons huisje (woensdag trekken ons mama en ik erop uit om de muren gedurende uren aan te vallen)

Vele groetjes,

Melissa

22:07 Gepost door Melissa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.