27-10-08

CC Relais

Hallo allemaal,

Gisteren heb ik tegen beter weten van mijn lichaam deelgenomen aan de CC Relais aflossingen. Ik mocht eindigen op de 3km. Ik kreeg 2 prima clubgenootjes in de ploeg: Lindsay (die de stok 2e afloste na de 1350m) en Elke (die als 3e over de lijn kwam na 1500m). Ik kon deze mooie positie onmogelijk behouden (het zou ik niet echt realistisch geweest zijn) er zijn mij enkele grote kleppers voorbijgelopen tijdens deze kilometertjes (o.a. Debaets, Dejaeghere, Luxem, Van Linden, ...) Ik kon op een 12e plek eindigen en vond dit gezien mijn situatie geen slecht resultaat.

Vandaag verliep alles echter minder goed. Deze morgend bracht ik een bezoekje aan de dokter en kreeg ik de bevestiging dat ik met een witte angine zit. De vakantie kwam dus weer juist op tijd om alles uit te zieken. De komende weekdaagjes zullen dus geen loopschoenen aangetrokken worden vooraleer alle blaasjes mijn keel verlaten. Mijn werkschoenen mag ik echter wel aantrekken. De hele week staat in het teken van ons huis (afwerken en alles verhuizen). Tegen vrijdag moeten we er alles in orde hebben en er is nog veel, héééééééééééééééééééééééééééééél véééééééééééééééééééééééééééééél werk aan de winkel (om het zacht uit te drukken!)

En nu ik ziek ben is het echt niet zo leuk om alles te moeten doen (als je bijna in slaap valt waar je staat). Maar we moeten erdoor...

Verder nog een dikke proficiat aan iedereen die gisteren knap gelopen heeft en ook aan de Chrisse en zijn ploegje die de Blaarmeersen konden onveilig maken met de nieuwe clubtrui van DAC.

Groetjes,

Melissa (je merkt het dus het schrijven gaat beter dan het praten hé)

21:31 Gepost door Melissa in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Heel knappe prestatie dar in Gent. Heel veel succes toegewenst in het nieuwe seizoen.

Gepost door: Geert | 28-10-08

Veel beterschap! Hopelijk verdwijnen de witte bollen in je keel snel, zodat die loopschoentjes weer veel kunnen aangetrokken worden en je een mooi winterseizoen kan neerzetten! Ik duim alvast. Groetjes

Gepost door: Katrijn | 29-10-08

De commentaren zijn gesloten.