01-06-09

Ninove + Hulst

Hallo allemaal,

Ondertussen heb ik er enkele wedstrijden opzitten na een trainingsperiode. Woensdagavond mocht ik een 1e 1500m testen op de piste te Ninove. Vermits het weer niet super was mocht ik van mijn trainer, er "een goede training" van maken. Dit werd het ook: 4.48. Niet super, maar ook niet slecht.

Vandaag mocht ik onze noorderburen een bezoekje brengen. Het weer was echter al beter dan woensdagavond maar er was nog steeds vrij veel wind. Mijn start was niet super. Na een ronde bevond ik me op de 4e plek. Na de 2e ronde ben ik met een Nederlandse naar de 2 koploopsters toegelopen om ze in de laatste 150m in te halen. Ik werd 2e in een tijd van 4.34.82. Sneller dan mijn tijd van vorig jaar (4.35) maar nog geen pr (4.31.08). Hopelijk kunnen we dat pr dit jaar eens aanvallen. We zullen wel zien wat de komende wedstrijden gaan geven.

Bij deze wil ook de organisatie van Hulst een dikke pluim toereiken want alles verliep er vlekkeloos! Echt een aanrader voor iedereen!

 

Op naar de volgende,

Groetjes,

Melissa

23:11 Gepost door Melissa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dag Melissa,

ik ben blij dat onze wedstrijd je goed bevallen is. Je liep een dijk van een race, vooral taktisch sterk opgebouwd. Verdiende podiumplaats. Hopelijk tot volgend jaar!

Gepost door: Marcel Mangnus | 02-06-09

De commentaren zijn gesloten.