26-09-09

Eindelijk weer wat nieuws...

Hallo allemaal,

Na het BK heb ik nog een 3000m gelopen te Vilvoorde. De benen wouden de eerste 2km wel goed vlotten en ik liep ongeveer voor mijn pr. Niemand wou echter meelopen en iedereen volgde mooi echter me aan. In de laatste kilometer kwamen de versnellingen en ik bleef gewoon tempo lopen. Mijn tijd was 10.15, Niet slecht maar ook verre van super.

2 dagen later vertrok ik met Christophe voor 10dagen naar Bretagne op vakantie met onze 2 dames. Het was er heel leuk en het weer was super.

P8140010

Eénmaal terug mocht ik school mijn jaarlijkse schilderwerkjes gaan uitvoeren. Dit jaar stonden de buitenmuren van de toilettes, net als de bloembak op het programma.  Alles ziet er nu weer mooi geel uit!

 

Vervolgens was er de eerste vergadering op school en daarna mochten we terug aan het werk! Momenteel zijn we al enkele weken van start gegaan en valt het allemaal goed mee. Het lopen beperkt zicht echter tot kilometertjes bollen. Wat iedereen momenteel aan het doen is.

images

Gisteren ben ik met een 40-tal leerlingen op dagtrektocht geweest. We hebben zo'n 22km bergop - beraf in de benen en dat laat zich vandaag ook wel voelen.

Deze middag zal ik deelnemen aan de wegwedstrijd te Ternat. Onze hele trainingsgroep zal er van start gaan. Ikzelf zal vertrekken op de 10.8 km.

 

Groetjes,

Melissa

10:19 Gepost door Melissa in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.